באתר זה נעשה שימוש בקבצי cookies. המשך גלישתך באתר מהווה הסכמה לשימוש זה. למידע נוסף עיין בתנאי השימוש

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

הרשמו למועדון החברים!

הרשמו למועדון החברים של גנים ושושנים וקבלו 5% הנחה קבועה באתר!

להרשמה

מסיבת הגן המושלמת מתחילה ע-כ-ש-י-ו !

מסיבת הגן המושלמת מתחילה ע-כ-ש-י-ו !

קבלו כמה רעיונות שיספקו צבע וכיף לכל מסיבה:

קישוטים ממפיות צבעוניות. אם יש ילדים, הרי שהרווחתם גם תרפיה נהדרת.

 

 

קיפול מפיות, פעילות חוץ מגניבה גם לילדים

 

מחקרים מוכיחים: בובות פינאטה מלהיבות אנשים בכל גיל.

 

 

פיניאטה: פעילות חברתית והנאה מובטחת

 

במקום להשתמש בצלחות הגשה פרסו נייר אפייה או אורז והניחו עליו בחופשיות את כל האוכל.

 

 

פרסו נייר אפייה והניחו עליו בחופשיות או ביצירתיות את כל האוכל

 

"תשמעו, שיחקתם אותה עם הקוקטייל"

פירות אקזוטיים, אלכוהול לבן וקיץ מוציאים מכל אחד את הצדדים החיוביים שלו. המתכון הבא דורש השקעה (לא יותר מדי, כן), אבל הוא קוצר מחמאות וטעים ביותר.

 

קוקטייל אננס פיקנטי (4 כוסות)

 

1/3 כוס מיץ לימון או ליים

 

3 כפות ממתיק כלשהו (דבש, מייפל, אגבה וכולי)

 

1 כוס מיץ אננס

 

2 כפות קוביות אננס טרי או קפוא

 

1/4 כוס טריפל סאק

 

1/2 כוס טקילה

 

1.5 כפות סוכר

 

הוראות הכנה:

 

לערבב הכל בקערה עמוקה ולהגיש עם קוביות קרח.

 

 

קוקטייל אננס פיקנטי

 

"איזה יופי, אין יתושים"

השתמשו בלפידים או בתכשירי בעירה אחרים שמרחיקים יתושים.

 

 

השתמשו בלפידים להרחיקת יתושים

 

"תגידו, מה שמתם במרינדה?"

שיפודים היא הדרך הטובה ביותר לארח מסיבת גן. הוא מאפשר לאורחים לאכול בעמידה או בישיבה נוחה ולא מול צלחת ושולחן, אפשר לגוון את השיפודים בלי סוף והם יוגשו חמים וטריים.

 

עוף סאטה אינדונזי

 

נתחי פרגית חתוכים לקוביות למרינדה:

 

כפית שורש ג'ינג'ר קצוץ

 

גבעול למון גרס או 2 עלי קפיר ליים

 

שתי שיני שום קצוצות

 

גרידה מחצי לימון

 

כף משחת קארי צהובה

 

חצי כוס חמאת בוטנים

 

חצי כוס חלב קוקוס

 

כף סויה

 

 

הוראות הכנה:

 

לטגן את שורש הג'ינג'ר והשום עם מעט שמן. להוסיף את משחת הקארי ולטגן עד שתשנה את צבעה (מספר שניות). מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים 3 דקות על סף רתיחה. מצננים וטובלים את נתחי הבשר למשך לילה.

 

משפדים וצולים על הגריל מיד לפני ההגשה.

 

טיפ: אם משתמשים בשיפודי עץ משרים אותם במים חצי שעה לפני הצלייה.